برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نگهداری از همسر، با وکلای حقوق خانواده در دبی مشورت کنید

زمان‌های چالش برانگیزی در زندگی وجود دارد، و در چنین مراحل آشفته‌ای، لازم است که موقعیت را به شیوه‌ای بسیار حساس مدیریت کنید. جدایی از همسر و فرزندانم دردناک است. با کمک وکلای متبحر حقوقی می توان به مسائل حساس رسیدگی کرد. مبارزه حقوقی با افراد خارجی بار عاطفی نیست، اما برخی از مسائل شخصی بسیار حساس هستند و باید به روشی متفاوت با آنها برخورد کرد. بهترین مشاور حقوقی در دبی زمان را تعیین می کند و قضیه را درک می کند. برای حل و فصل برخی از مسائل شخصی، مهم است که راه حل های مناسب ایجاد کنید. در عین حال، باید شفافیت وجود داشته باشد و مشتری باید از حقوق خود آگاه شود.

برای هر مرد یا زن متاهلی، طلاق بسیار استرس زا است. با این حال، باید به خاطر داشت که حقوق مالی مانند نفقه و نفقه فرزند وجود دارد. این موضوعات فوق العاده قابل توجه هستند و مشورت با چنین موضوعات حیاتی با وکلا بسیار مهم است. کارشناسان حقوقی ماهر نکات فنی جزئی قانون را درک می کنند و می دانند که چگونه مشتریان را راهنمایی کنند. پس از طلاق، شوهر قرار است به همسرش کمک مالی کند. مبلغ ثابتی برای غذا، پوشاک، مراقبت های پزشکی، مسکن و غیره باید پرداخت شود.

نفقه همسر طبق قانون وضعیت شخصی

طبق قانون احوال شخصیه، چندین چیز باید در نگهداری زن لحاظ شود، مانند لباس، غذا، مراقبت های پزشکی و هزینه های استخدام خدمتکار. جنبه های مهم و فنی دیگری مانند شرایط اقتصادی محلی و جهانی و وضعیت سلامت افراد وابسته وجود دارد. سطح نگهداری لازم وجود دارد و زوجه باید حداقل کمک مالی را دریافت کند.

طبق ماده 63 قانون احوال شخصیه، شوهر موظف است به زن خود کمک کند. از تاریخ عقد و به محض تسلیم شدن زن به شوهر، بر عهده زوج است که کمک مالی کند، هر چند که زوجه مستحکم باشد. دانستن این نکته ضروری است که نفقه همسر نوعی بدهی است. نفقه همسر تا زمان آزادی یا پرداخت قابل اجتناب نیست. همچنین مطابق ماده 67 قانون احوال شخصیه، زوجه از روزی که شوهر از نفقه خود منصرف شود، مستحق دریافت نفقه است. در صورت عدم تامین نیاز زوجه، نفقه حق اوست.

فقط بهترین خدمات حقوقی امارات می تواند بهترین راهنمایی و پشتیبانی را به شما ارائه دهد. طبق قوانین شرع و امارات، نفقه همسر پس از طلاق الزامی نیست. اما زوجه باید سه ماه پس از طلاق کمک دریافت کند. برای جزئیات بیشتر باید با مشاوران حقوقی مشورت کنید. حتی اگر حضانت بچه ها به شوهر داده شود، او هرگز نمی تواند از همسرش بخواهد که نوعی حمایت مالی را انجام دهد.

×